Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп "вече не е недосегаем", заяви късно снощи порнозвездата Сторми Даниълс в първото си интервю от както на Тръмп бяха повдигнати обвинения в Манхатън, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Даниълс посочва, че й е направило впечатление, че хората реагират по различен начин сега при повдигането на обвинения срещу Тръмп, в сравнение с реакцията им при първите съобщения за сексуалната й среща с него преди години.

Според порнозвездата, първия път са я наричали "златотърсачка", "уличница", "курва", "лъжкиня" и какво ли още не. А сега реакцията е най-общо "ще те убия".

Даниълс е в центъра на делото срещу Тръмп във връзка с парите, които са й били платени, за да си мълчи за връзката си с кандидат-президента по време на кампанията през 2016 г. Очаква се Доналд Тръмп да се яви пред съда в Манхатън във вторник.

Така той стана първият бивш държавен глава на САЩ, обвинен в извършване на престъпни действия. 

Всичко това се случва в момент, когато републиканецът се готви за предизборна надпревара за завръщането си в Белия дом. Същевременно съдия в Ню Йорк разреши на прокурора по делото Алвин Браг да направи обществено достояние обвинителния акт срещу бившия президент.

Даниълс говори пред британския вестник "Таймс ъв Ландън" и разказва, че когато разбрала за повдигането на обвинения срещу Тръмп, била на езда с коня си, който се казва Изкупление и в това има нещо иронично и забавно. Тя казва още, че вложила част от платените й 130 000 долара за закупуване на ремарке за превоз на коне.

Даниълс заявява, че не се бои да се изправи срещу Тръмп в съда, защото го е виждала гол и няма начин той да изглежда по-плашещо, когато е с дрехи. Актрисата обаче признава, че усеща сериозността на ситуацията и потенциалната опасност.

Какъвто и да е изходът, той ще предизвика насилие и ще има наранявания и смърт, предрича Даниълс.