Мрежата за групажни товари System Alliance Europe се разраства в Италия и Ирландия. От 01.07.2019 г. спедиторските фирми Bianchi & C. SRL със седалище в Комо (Италия) и PRL Freight Ireland Unlimited Co със седалище в Дъблин (Ирландия) се включват в обединението на европейските спедиторски фирми за групажен превоз.

Оливер Рютер, председател на ръководния комитет на System Alliance Europe, е радостен: "Новите партньорства показват, че сме на правилния път. Нашето сътрудничество все още е изключително ефективно, защото сме отворени към нови идеи и така или иначе не мислим в класическата затворена рамка."

Говорителите на двете предприятия Марко Ценаро (Bianchi) и Майкъл Кени (PRL) подписаха първо предварителните договори по повод срещата на партньорите в Бирмингам и бяха единодушни: "Направихме правилната стъпка с това партньорство. Заложените в нашата съвместна работа стандарти ни помагат да увеличим значително нивото на обслужване на клиентите. Освен това очакваме с нетърпение възможността за спечелване на нови партньори благодарение на участието в System Alliance Europe."

За сътрудничеството, разрастването означава значително увеличение на плюсовете в обслужването. Bianchi ръководи в Италия обширна мрежа за вземане и доставяне на пратки с гарантирано време за извършване на превоз, а PRL е водещ доставчик на логистични услуги в Ирландия и предлага пълна гама услуги за редица известни клиенти.

System Alliance Europe обединява компетентността на водещи средно големи спедиторски компании в Европа. Когато даден клиент се обърне към своя регионален превозвач, той получава шанс да се възползва от комплексния експертен опит на единната европейска платформа за групажен транспорт. Високите стандарти за качество, прозрачността на процесите и надеждният транспорт са гарантирани благодарение на организационните и информационно-технологични инструкции.

Повече информация ще намерите на уебсайта: www.systemallianceeurope.net.