13-годишна германка, изчезнала преди три дни, вдигна на крак полицията в Анкара. Днес историята с Марлине Милнер имаше хепиенд - тя бе намерена след подаден сигнал в полицията.

Милднер и има сестра близначка. Двете са дъщери на Кърк Милднер, който е директор на представителството на Германската банка за развитие в Турция, уточнява БТА.

Марлене е напуснала преди три дни вечерта дома си в централния район Чанкая. Заснета е на охранителни камери в района, но след това следите на момичето се губят.

Кърк Милднер смяташе, че дъщеря му може да е била отвлечена. Той посочи, че вярва, че турската полиция полага усилия за намиране на момичето, но добави, че се страхува много за живота й.

Семейство Милднер е съобщило за изчезването на момичето на полицията и на германското посолство в Анкара още преди три дни.

Днес стана ясно, че Марлене, която е била в къща на улица "Нато Йолу" в квартал Мамак, е отведена в дирекция "Детски клон", след като е преминала медицински преглед. Милднър беше предадена на родителите си. Лице, живеещо в къщата, в която е било момичето, е задържано.