Едно видео обиколи света. Заснето е на 1 ноември 2018 година в Йерусалим. Змия се промъква по Стената на плача, останка от Храма на Соломон, заплашвайки кацнал гълъб. Експерти по библейски пророчества казаха ,че това е трети знак за наближаването на Апокалипсиса и края на света, пише The Sun.

Миналият месец израелският фотожурналист Ноам Бедейн съобщи, че е видял и заснел жива риба и растителност в Мъртво море. Това бе първият знак-според пророк Иезекил животът ще се върне в мъртви води, когато наближи края на света.

Вторият знак бе раждането през септември на теленце, оцветено в червено. Според Библията това ще се случи преди да дойде Апокалипсисът. Точно това предсказва свещената книга- червена крава ще се появи на бял свят в смутни времена.

Сега в Израел видяха и трети признак- змията, която преследва гълъб. Поклонниците, наблюдавали влечугото, изпаднали в ужас, защото разчели случващото се така- живеем в трудни времена, в които опасностите дебнат отвсякъде.

А и в предсказанието за Апокалипсиса на пророците се казва, че змия ще пропълзи по западната стена на храма, което всъщност се е случило. Експерт по влечугите улови змията и я изнесе от мястото, оказа се, че тя не е отровна и не е опасна за поклонниците пред Стената на плача.