Когато стане въпрос за мода в дамските чанти, много от представителките на нежния пол признават, че по-рядко се интересуват от трендовете и теченията в тази област. За разлика от дрехите, обувките и дори аксесоарите, чантите сякаш изпадат в едно своеобразно безвремие и очакваме те да са актуални поне няколко сезона. И когато ги обявим за демоде, се втурваме да наваксваме с непрекъснати покупки. В резултат се сдобиваме с модели, които меко казано не пасват на стила ни. Ето защо е добре да знаем:

Кои чанти са модерни тази есен?

Готови ли сте да научите кои форми и материи ще са актуални през текущите месеци? Специално за вас от MODIVO сме селектирали седемте водещи тенденции за сезона, за да можете да направите своя избор бързо и лесно. Бъдете в крак с модата - модни вдъхновения за цялото си излъчване И така, започваме с

- Извивките

Заоблените форми бяха повтаряща се тема на подиумите този сезон и тази тенденция се прехвърли върху чантите. Извитите линии са може би най-преобладаващият стил в новите колекции. Част от неговата привлекателност обаче е, че не изглежда твърде "прясна" - тя се появява периодично през сезоните, много по-често, отколкото сме склонни да я забележим. Затова бъдете сигурни: заложите ли на по-обли и елипсовидни модели, няма как да не притежавате модел, който ще е модерен вечно.

- Байкър стайл

Колкото и да ни се струва странно, рокерските мотиви се появяват в много от предложенията този сезон. Причината е може би в тенденцията за завръщането на дамските кожени якета. Разгледайте предложенията в сайта, обърнете внимание на акценти като, метални шипове ципове и релефна кожа.

- Увеличения размер

Този сезон дизайнерите подхождат към чантите с XXL размер със същата логика, която прилагаме към поръчката на пица - по-големите със сигурност са по-добри. Моделите с големина на средна палатка отново са на линия, съчетани с огромно разнообразие от форми и материи.

- Две за едно

Знаете ли какво е по-добро от една дизайнерска чанта? Две дизайнерски чанти, разбира се! Очаквайте да видите много стилове чанти с придружаващи мини модели и този сезон; тенденция, към която Prada в момента проправя пътя. в МODIVO ви очакват и десетки други предложения, разбира се. Като например това - https://modivo.bg/c/zheni/chanti/damski-chanti/marka:pinko

- Гушкаво и меко

Пуф стилът на дамските чанти "избухва" отново през затишие от няколко години, но този път пухените модели са много по-стилни и модерни. Мекотата при носене създава усещане за топлина и уют - нещо, което може да се окаже голямо предимство в студените месеци.

- Клъч

Въпреки че разпознаваемият клъч наистина не е излязъл от мода, някои дизайнери не се отнасяха достатъчно "уважително" към малките размери. Това обаче започна да се променя и клъч моделите отново започват да се появяват в тренда. Със сигурност можем да ги очакваме и тази есен, естествено в комбинация със стилни дамски ръкавици. Минималистичните предложения за пореден път ще имат максимален ефект.

Снимка: MODIVO

- Кристалните елементи

Парти сезонът може да е след няколко месеца, но това не означава, че трябва да изчакате до декември, за да носите малко блясък. Разбира се, винаги има лачени обувки на ваше разположение, но дамските чанти са още по-лесен начин да добавите малко гламур към ежедневната си визия.

Как да изберем своята чанта?

От шикозни до практични - дамските чанти и този сезона ще търсят баланса между удобството и атрактивния външен вид. Ако се колебаете към коя линия да се насочите, разгледайте предложенията в сайта. Там ще видите и идеи за дрехи, които да комбинирате с чантата. Като например дамските кожени якета - https://modivo.bg/c/zheni/obleklo/yaketa/kozheni-yaketa

*Спонсорирана статия