Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Качаник", жк. "Света троица" в София, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Качаник" от ул. "Цар Симеон" до ул. "Цар Иван Александър".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Качаник" на кръстовището с ул. "Цар Симеон".

Също заради подмяна на уличен водопровод на ул. "Граф Игнатиев", Център се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на пл. "Славейков", ул. "Уилям Гладстон" от ул. "Ангел Кънчев" до ул. "Граф Игнатиев" , ул. "Дякон Игнатий" от ул. "Граф Игнатиев" до ул. "Генерал Гурко".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Граф Игнатиев" на кръстовището с ул. "Георги С. Раковски".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Свети Свети Кирил и Методий", с. Бусманци се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:ул. "Свети Свети Кирил и Методий, ул. "Сух Искър" и ул." Лашова" №2.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Свети Свети Кирил и Методий № 13.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.