В навечерието на Коледните и Новогодишни празници "Топлофикация София" ЕАД стартира традиционната инициатива "Коледна игра", с която иска да благодари на лоялните си клиенти, съобщиха от дружеството.

Началото на третата поредна коледната игра е дадено на 17 декември и в нея имат право да участват всички битови и небитови абонати на дружеството. Условието за участие е до 15 февруари 2019 г. клиентите да заплатят всички свои сметки за топлинна енергия и дялово разпределение към дружеството за 2018 г. и към тази дата да нямат просрочени задължения. Изпълнилите това условие участват в разпределението на общо 8 награди - смартфони Huawei P9 lite (2017 г.).

Печелившите ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус на 20 февруари 2018 година, а с победителите ще се свържем лично за уточняване на начина за получаване на наградата им.

Официалният правилник на играта е достъпен на сайта на "Топлофикация София"ЕАД, на фейсбук страницата, в Клиентските центрове на дружеството и на телефон 0700 11 111.