На 27 октомври 2022 г. (четвъртък) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "509" и ул. "501", кв. "Христо Ботев", СО р-н "Слатина", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между: ул. "Владимир Минков- Лотко", ул. "Георги Спасов" и ул. "Мими Балканска"

При продължителност на спирането над дванадесет часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "503" пред № 6.

На 27 октомври 2022 г. (четвъртък) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ж.к. Изток, бул. "Цариградско шосе" № 28, се налага спиране на водоподаването от 09:30 часа до 21:30 часа на клиентите на на "Софийска вода", живеещи в района между: ул. "Тинтява" от ул. "Райко Алексиев" до бул. "Цариградско шосе" - локал.

При продължителност на спирането над дванадесет часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ж.к. Изток - ул. "Тинтява" и ул. "Майор Юрий Гагарин".

На 27 октомври 2022 г. (четвъртък) във връзка с ремонт на водомерен възел на адрес с. Панчарево, м. Детски град, ул. "Странето" № 27, се налага спиране на водоподаването от 09:30 часа до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между: ул. "Странето", ул. "Църнокос", ул. "Белоснежка", ул. "Синаница".

При продължителност на спирането над дванадесет часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: м. Детски град, ул. "Странето" ъгъла с ул. "Църнокос".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

*съдържание на Софийска вода