На 19 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Мала планина" жк. "Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Мала планина" бл. 36 и бл. 37

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: между бл.36 и бл. 37.

На 19 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Лвов" кв. "Факултета" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Лвов", ул. "Доростол", бул. "Възкресение", ул. "Лайбниц"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. "Възкресение " ъгъла с ул. "Доростол".

На 19 октомври 2018 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Самоковско шосе" кв. "Горубляне", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Самоковско шосе" от ул. "Владичина ливада" до бул. "Цариградско шосе" и ул. "Обреща"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бензиностанция OMV.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.