Ремонтните дейности се извършват при подходящи климатични условия.

Изпълнява се нова пътната настилка, рехабилитират се бордюрите и тротоарите в пет района в София - по ул. ”Ангиста” в район Оборище, ул. ”Атанас Узунов” в район Слатина, ул. „Подкрепа”, ул. ”Войводово” и ул.”Цветница”, „Подкрепа“, „Войводово“ в район Връбница, ул.”Цар Асен” и ул.”Янко Забунов” в Триадица, „Лозенград“ и ул.“Княз Борис Първи“ във Възраждане. В район Възраждане се ремонтира също и ул.”Цар Симеон” от бул.“Константин Величков“ до бул.“Христо Ботев“ и ул.”Княз Борис I”.

През тази седмица предстои да започне ремонтът и на ул. „Поп Богомил“ и след това на ул.”Кирил и Методий”. Създадена е организация, така че да не се блокира движението в квартала.

Предвижда се тези дни при благоприятни атмосферни условия да започне и ремонт на ул.”Флора Кънева” в Лозенец и на ул.”Искър” в Оборище.

В район Надежда ще започне ремонт на ул.“Търновска“ и улица при бл.247. В Оборище ще започне ремонт на ул. „Искър“ и ул. „Бачо Киро“.

Едновременно с цялостните се извършват и текущи ремонти на част от пътната инфраструктура, както и полагане на маркировка. С дейностите са ангажирани над 30 екипа на строителните фирми.

Вече е приключил ремонтът на седем улици в районите "Сердика", "Студентски" и "Красно село".