Мъжката потентност е сложен комплекс от психологическо желание и физическа възможност на организма да реализира това желание. С възрастта организмът търпи промени - намалява изработването на половите хормони и се забавя обмяната на вещества. Процесите в организма неминуемо дават отражение и върху потентността на мъжа. Нервни сривове, хронични заболявания, нарушения в кръвообращението, уроинфекции, хормонален дисбаланс - всичко това удря върху сексуалните му възможности. Друг основен дестабилизиращ фактор са група заболявания - сърдечно-съдови, диабет, хипертония.

Развитието на сексуалната медицина дава възможност на всеки мъж да поддържа на индивидуално удовлетворително ниво сексуалните си възможности.

Апаратната импусна терапия - нов подход към проблемите с потентността при съдови нарушения. В амбулаторни условия се провежда серия от процедури, при които се подават специфични импулси в областта на таза и половия член. Възстановява се естественото кръвоснабдяване зоната и се осигурява продължителната и устойчива ерекция. Предимствата на метода се очевидни: въздейства се дируктно върху причината за сексуалното нарушение като се постига форсирано удължаване на сексуалния акт, а с времето - все по-солидно увеличаване на продължителността и удоволствието.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е с изключителна ефективност и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват; - простатит - отшумява възпалението и чувството за парене.

При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

ЛЕЙЗЪР МЕД - ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

http://www.lazermed.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: ШОКОВИ ВЪЛНИ ПРЕМАХВАТ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ОРТОПЕДИЧНИТЕ БОЛКИ

Болки от схващания, гонартроза, шипове, тенис-лакът, коляно, ахилес, са само част от състоянията, които успешно се повлияват с шоково-вълнова терапия. Те се подават външно, преминават през меките тъкани, достигат костната и хрущялна тъкан като въздействието им е противовъзпалително и обезболяващо. За траен ефект се препоръчват 3 процедури.

Резултатът е - стимулират естествения обмен на веществата, подобряват метаболизма и задействат процесите на обновяване на клетките. Еднакво ефективно се премахва, както остра или хронична болка, така и повърхностна или дълбочинна, без значение от локацията й. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна.

 

* съдържание на Лейзър Мед