ЗОРА, водеща търговска верига за черна и бяла техника, даде старта на строителството на новия си магазин в град Дупница. Събитието се проведе в присъствието на г-н Методи Чимев, кмет на града, и други важни фигури от общността. Инвестицията за строежа надхвърля 2 млн. лв., а отварянето на магазина се очаква преди Коледа.

Новият магазин ще бъде разположен на улица Орлинска № 52 и ще се разгърне на площ от над 2400 кв.м. Локацията е стратегически избрана, за да бъде лесно достъпна за местните жители. Също така, ще бъде изграден и паркинг, който ще улесни клиентите по време на пазаруване.

Верига магазини ЗОРА се стреми с всеки свой нов магазин да затвърждава корпоративната си идентичност и да не спира да налага високи стандарти в търговските си площи. Сградата и на новия магазин в Дупница ще отразява модерния почерк на ЗОРА и ще бъде напълно съобразена със света на технологиите.

Архитектите и този път са се постарали клиентското преживяване да бъде на възможно най-високо ниво. Интериорните решения в магазина ще отговарят на последните тенденции в сектора и ще задоволят високите изисквания на клиентите.

Събитието започна с официалната церемония по полагането на първа копка, придружена от речи на кмета и представителите на ЗОРА. Г-н Методи Чимев изрази своята радост и подкрепа за новия магазин, като подчерта значимостта на инвестициите за развитието на Дупница и насърчаването на бизнес дейността в района.

Стефан Милушев, управляващ съдружник в ЗОРА, заяви: "ЗОРА непрекъснато се стреми да се разширява и да създава нови работни места в страната. С отварянето на всеки нов магазин, ние също разкриваме повече от 15 нови работни места. Дупница е 25-тият град, в който ще отварям 37-мия магазин, отговарящ на високите изисквания на нашите клиенти."

Снимка: ЗОРА

Той не крие своята любов към града. Преди много години беше обявен от множество фенове на българския футбол за "любимия президент на футболен клуб Марек". Това е ясна индикация, че той е ангажиран с общността и е готов да подкрепи развитието на Дупница в различни области, включително и икономическата.

ЗОРА е изцяло българска верига за черна и бяла техника, с над 30-годишна история и се е утвърдила като една от водещите търговски вериги на пазара. Компанията предлага широка гама от продукти с високо качество и иновативни технологии, които са на разположение на клиентите в цялата страна.

Тази нова инвестиция на ЗОРА представлява значително принос за икономиката на Дупница. Инвестиционните средства от над 2 млн. лв. ще допринесат за развитието на местната икономика, като създадат нови работни места и стимулират търговията в региона. Жителите на Дупница и околните райони ще имат възможност да се възползват от широката гама продукти, предлагани от ЗОРА, и да се насладят на отличното обслужване, което търговската верига предоставя.

Думата взе и г-н Костадин Чуклев управител на Бараж груп като изрази своята увереност, че се ангажира да осигури успешното изпълнение на строителството, съобразено със строгите изисквания и високите стандарти на ЗОРА.

Професионализмът и отдаденост на Бараж груп уверяват, че новият магазин на ЗОРА в Дупница ще бъде завършен навреме и ще покрие всички високи изисквания.

На събитието присъстваха и значими за град Дупница фигури като инж. Константин Константинов - председател на общинския съвет, Елена Желязкова отдел "Устройство на територията", Славка Петкова - главен архитект на община Дупница и Радослава Чеканска - депутат от ГЕРБ. Тяхното присъствие отразява интереса и подкрепата към развитието на местната икономика и инфраструктура.

Снимка: ЗОРА

ЗОРА продължава да се развива, а освен откриването на новият магазин в Дупница, компанията планира и завършването на строителството на новия си логистичен център в Индустриален парк "София-Божурище" през средата на лятото. Общата стойност на инвестицията надхвърля 30 млн. лв., а логистичният център ще включва административна сграда и складова база. Зареждането на магазинната мрежа на ЗОРА ще бъде улеснено и оптимизирано, а клиентите ще се възползват от по-бързо и ефективно обслужване.

С новите инвестиции ЗОРА продължава да затвърждава своята лидерска позиция на пазара и ангажимента си към развитието на местните икономики и обществата, в които присъства.


Материалът е предоставен от ЗОРА.