80% от еректилните дисфункции са свързани с нарушено кръвоснабдяване и слаб кръвоток в половата област. Апаратната импулсна терапия е високотехнологично решение на тези състояния без инвазия и без използване на стимулиращи средства. Импулсите се насочват в група зони на таза и половия член и се подават външно. Организмът реагира с растеж на нови кръвоносни съдове, увеличаване на притока на кръв и ревитализиране на тъканите. Сексуалната функция на мъжа се възстановява по естествен път.

Апаратната импулсна терапия е и своеобразна превенция срещу отслабване на съдовата мрежа в половия член. С помощта й мъжете над 40 без нарушения в потентността могат да отложат първите сериозни "засечки", характерни за възрастта, и да се радват на сексуално дълголетие. Новообразуваните кръвоносни съдове активно подсилват мрежата и подпомагат кръвонапълването, в което се състои и механизмът на ерекцията.

снимка: Lazermed

 

Безопасно и без странични ефекти по време на или след лечението. Веднага след бързата процедура мъжът се връща към обичайното си ежедневие. В рамките на курса на лечение от средно 6 процедури пациентите съобщават за осезаемо подобрение на сексуалните възможности и висока степен на удовлетвореност.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия.

Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово изследване, активиращ тест.

 

За допълнителна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

 

*рекламна пубикация