Сексуалните възможности на мъжа не са константа. Те се влияят както от моментното му емоционално или физическо състояние, така и от възрастта или общия му здравен статус. При инцидентните сексуални неуспехи обикновено няма нищо тревожно, но зачестяването им изисква консултация със специалист в областта на сексуалната медицина. Притеснителни оплаквания са:

  • слаби или липсващи сутрешни ерекции;
  • неудовлетворителна ерекция дори при силна възбуда;
  • скъсяване на половия акт заради невъзможност да се задържи ерекцията;
  • повторяемост на "засечките".

Апаратната импусна терапия в ЛЕЙЗЪР МЕД гарантирано и трайно подобрява сексуалните възможности на мъжа при ЕД (еректилна дисфункция), болест на Пейрони и простатит. Действието й се базира на серия от процедури, при които фокусирано се подават импулси в няколко зони на таза и половия член. Интензитетът й е различен и се програмира според състоянието. При ЕД организмът реагира с образуване на нови кръвоносни съдове и засилване на кръвотока в областта. Което при сексуален стимул рефлектира с добро кръвонапълване на половия член и стабилност на ерекцията. Броят на процедурите се назначава според състоянието и желаните резултати. При болест на Пейрони въздействието на импулсите редуцира плаките, причиняващи изкривяване на половия член и болезненост при сексуалния контакт. Подобреното кръвоснабдяване в тазовата област и простатата подпомага възстановителните процеси на организма и при простатит като премахва отока от възпалението, чувството за дразнене, тежест и парене.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е утвърден подход за справяне с нарушенията в потентността. Одобрена е и препоръчана като първа терапевтична линия в сексуалната медицина от двете водещи урологични асоциации - Европейска и Американска. Тя действа на физиологично ниво директно върху причината.

ЛЕЙЗЪР МЕД - ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

http://www.lazermed.bg 

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: Звукови вълни активират естествените оздравителни процеси и премахват мускулно-ставни болки

Шоково-вълновата терапия е неинвазивен метод, чрез който се обработват зони със ставни травми или тригер точки - уплътнения, отдалечени от мястото на болката.

Резултатът е различен при отделните проблемни структури:

  • при меките тъкани се увеличава притокът на кръв в зоната, подсилва се микроциркулацията и се премахва възпалението и болката.
  • при ставите лечебният ефект се изразява в освобождаване на контрактурата (сковаността) и подобряване на мобилността й.

Броят необходими процедури е между 3 и 6, а отделната процедура е с продължителност 5-10 минути.

 

* съдържание на Лейзър Мед