Лидерът в пътното таксуване и услуги за управление на автопарк "Интелигентни Трафик Системи" разработи нова услуга за транспортния бизнес - карта за гориво TollPass Fuel Card, в партньорство с OMV/ROUTEX, със специални условия за България и Европа.

Освен тол таксуване с едно бордово устройство TollPass EUROBOX и управление на автопарка в цяла Европа и шест съседни на България държави, превозвачите получават и карта за гориво, която осигурява преференциални условия и дава възможност да зареждат лесно, сигурно и безкасово в над 20 000 бензиностанции в 31 държави, част от сдружението ROUTEX, което включва OMV, ARAL, bp, Circle K Europe, Eni, плюс веригите бензиностанции Avanti, Petrom, Diskont.

TollPass Fuel Card е подходяща за транспортни компании от всеки бранш, независимо от вида и броя на превозните средства - леки автомобили, камиони или автобуси. С нея може да се зарежда, както в рамките на една държава, така и при международни превози - безопасно и безкасово само с една карта за гориво в цяла Европа.

Онлайн платформата TollPass.bg започна развитието си преди четири години с високотехнологично решение за плащане на пътни такси в България, след това направи възможно свободното пътуване в Европа с един договор и едно бордово устройство TollPass EUROBOX в съответствие с Европейската директива за тол таксуването и постоянно разширява обхвата на услугите си.

Сега платформата предлага цялостно решение за транспортния бизнес - от заплащане на всички видове пътни такси и онлайн управление на автопарка и товарните превози в реално време до застраховки "Гражданска отговорност", а от този месец - зареждане с горива и допълнителни услуги в 31 държави. Всички тези и други улеснения за транспортния бизнес се ползват на една платформа - TollPass, което спестява време и разходи за администрирането им.

Всичко за тежкотоварния транспорт на една онлайн платформа - това е проектът, който "Интелигентни трафик системи" осъществява от 2019 година в полза на бизнеса и който се разширява от август с още една нова услуга. Картата за гориво дава възможност за безкасово разплащане, зареждане на горива и ползване на допълнителни услуги в цяла Европа и в България с преференциални условия.

За тежкотоварните превози е особено важно в съвременната динамична икономическа ситуация да се оптимизират максимално управлението на автопарка и административно-счетоводните процеси. Именно това е предимството на картата за гориво TollPass Fuel Card.

Чрез нея собствениците на автопаркове и водачите заплащат за гориво, сервизно обслужване и пътна помощ в 31 държави. Покритието на картата е в цяла Европа с бензиностанции, разположени на основните транспортни коридори. Управлението на картите за гориво, лимитите и транзакциите става онлайн.

TollPass Fuel Card осигурява зареждане на гориво с гарантирано качество на преференциални цени, което е приоритет за всеки собственик на автопарк.

TollPass продължава да добавя нови услуги в улеснение на транспортния бизнес. Клиентите на TollPass скоро ще могат да заявят тол отчитане за Словакия, Чехия, Словения и Хърватска с бордовото устройство TollPass EUROBOX.


*Съдържанието в предоставено от "Интелигентни трафик системи". Дружеството оперира от 2019 г. като Национален доставчик на услуги за електронно пътно таксуване в партньорство с Агенция "Пътна инфраструктура".