Практиката си е практика и затова стажовете са такъв хит, особено платените. Сега "Лили Дрогерие", една от най-популярните търговски вериги за козметика и битова химия с над 100 магазина в цялата страна, отваря врати за младите таланти. Забележи: стажът е за онези, които имат желание да се развиват професионално в областта на търговската дейност, при това по най-високите европейски стандарти.

От търговската верига набират студенти последна година и наскоро дипломирали се за своята Мениджърска програма за млади таланти 2023. Участниците, които ще се обучават в София, ще имат късмета да се възползват от 6-месечен стаж на трудов договор и с месечно възнаграждение, както и с възможност за постоянна позиция след успешното завършване на програмата.

Обучението в мениджърската програма за млади таланти е по предварително изработен план с конкретни цели и стъпки на действие. Работи се в здравословна бизнес среда и с доказан екип с богат опит в сферата на модерната търговия. Не на последно място, чрез това изживяване талантите ще се запознаят отблизо с бизнес средата, както и с културата на работа в "Лили Дрогерие".

Мениджърската програма се радва на значителен интерес. Той се дължи на спецификата на дейността на "Лили Дрогерие", която оперира освен на българския, още на сръбския (с 230 обекта) и на гръцкия пазар и се развива спрямо последните европейски тенденции в модерната търговия. В магазините на веригата потребителите могат да открият богат асортимент от продукти за красота, грижа за здравето и хигиената, както и битовата химия. Сред тях са както утвърдени марки, така и собствените марки на "Лили Дрогерие", които с оптималното съчетание качество-цена, си спечелиха много последователи.

Провери условията за участие в Мениджърската програма за млади таланти 2023 на "Лили Дрогерие" и кандидатствай тук. Младият талант има нужда от шлифоване!

Снимка: Lilly Drogerie


Материалът е предоставен от "Лили Дрогерие".