* съдържание на Лейзър Мед

Постоянните сътресения в социално-икономическата среда през последните години повишиха чувствително честотата на оплакванията от сексуални смущения. Те са резултат на прекомерния, надвишаващ нормалните ежедневни нива, стрес и са относими към сексуалното желание и възможности на мъжете от почти всички възрастови групи.

Основен показател за наличие на проблем е невъзможността интимният контакт да достави удовлетворение за единия или и за двамата партньори. Конкретни прояви са: забавена сексуална реакция, трудности при възникване и поддържане на стабилна ерекция, невъзможност за оргазъм, съкратена продължителност, увеличаване броя на неуспешните контакти.

Това може да се случи на всеки мъж без наличие на здравословен проблем. А при мъжете със сърдечно-съдови заболявания, диабет и хипертония рискът е силно повишен заради увреждането на съдовете, влошения кръвоток и съответно кръвоснабдяване, включително в тазовата област. Днес всеки мъж, независимо от възрастта си и здравословното състояние, може да се радва на пълноценни изживявания в сексуалния си живот. С достиженията в областта на сексуалната медицина мъжкта потентност може да бъде възстановена напълно.

Апаратната импусна терапия в Лейзър Мед дава възможнност на всеки мъж да се наслаждава на живота и отношенията си с пълен капацитет. Серия от кратки неинвазивни процедури задействат естествения процес на образуване на нови кръвоносни съдове и укрепване на увредените, наречен неоваскуларизация. Кръвоснабдяването и кръвотокът се усилват, а с тях и метаболитните процеси в зоната на въздействие. Еректилните възможности на мъжа са пряко следствие на доброто кръвонапълване и устойчивото му поддържане. Апаратната импулсна терапия е утвърдена в практиката висока медицинска технология. Тя е с изключителна ефективност и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват; - простатит - отшумява възпалението и чувството за парене.

При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

ЛЕЙЗЪР МЕД - ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

 

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: