На 25 май (четвъртък) 2023 г. във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. "Кобилино бранище", кв. "Подуяне" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Кобилино бранище" от ул. "Кутловица" до ул. "Петър Богдан".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Кобилино бранище" на кръстовището с ул. "Живко Николов".

На 25 май (четвъртък) 2023 г. във връзка с подмяна на хидрофорна уредба на бл. 36, ж.к. "Лев Толстой" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в:

бл. 36 - висока зона.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 36.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

* съдържание на "Софийска вода"