За всеки мъж е важно в моментите на интимност да се усеща на висотата на възможностите си. Независимо дали страда от еректилна дисфункция или от намалена сексуална активност, това се отразява негативно на самочувствието му и същевременно го демотивира към интимни отношения.

Кои са факторите, които най-често дискредитират представянето на мъжа:

  • влошена микроциркулация в тазовата област
  • съдови нарушения или възпаления
  • понижени хормонални нива
  • физическа травма
  • психо-емоционално състояние
  • наличие на стрес.

Екипът на Лейзър Мед е с изключителна компетентност в областта на сексуалната медицина, на чието разположение е иновативна технология, подобряваща мъжката потентност бързо и неинвазивно - АПАРАТНА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ. Методът е утвърден като първа линия на терапия при сексуални нарушения, с него се повлиява причината, а не симптоматиката. Няколко краткотрайни процедури трайно възстановяват възможностите на мъжа.

Апаратната импулсна терапия регенерира съдовата мрежа в половия член и малкия таз. Импулсите, които използва, стимулират естествения процес неоангиогенеза, при който организмът образува сам нови капиляри, а старите и увредени се подсилват. Именно доброто кръообращение е от първостепенна важност за добрата еректилна функция. То осигурява стабилния кръвоток в зоната, с което рефлектира върху продължителността на интимния контакт и удовлетвореността на партньорката.

Апаратната импулсна терапия е утвърдена в практиката висока медицинска технология. Тя е с изключителна ефективност и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват; - простатит - отшумява възпалението и чувството за парене.

При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

ЛЕЙЗЪР МЕД - ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:

Съдържание на: Лейзър Мед