При аденом на простатата - лазерната хирургия

Тулиум 200 вата e най-мощната и прецизна лазерна система, възстановяваща струята на урината със силата от младостта. Мощността в лазерната хирургия е равнозначна на бързина, комфорт и качество на резултата. Големината на простатата вече няма значение - оперират се всякакви обеми при съкратено време под упойка и с най-щадящата техника "вапоризация" (изпаряване). Лазерната система работи и с водеща прецизност - само 0,2 мм проникване в тъканта, което позволява на хирурга да обработи цялата простата до капсулата й. Самата процедура протича при липса на кървене и усложнения, а основното й предимство е незабавното преодоляване на проблемите с уринирането. След операция с Тулиум 200 вата струята на урината е силна, непрекъсваща и бистра, а пациентите, живели с катетър, се разделят с него окончателно.

При карцином на простатата - лапароскопска хирургия

Изключителните й предимства пред традиционната хирургия са обективни - липса на класически широк разрез на коремната стена, безкръвен ход на операцията и несравнимо по-бързо възстановяване. Правят се 4-5 малки отвора с размери 1 до 2 cм всеки. През единия в коремната кухина се въвежда специална камера, която, свързана с монитор, осигурява точност на изпълнението. През останалите 3-4 отвора се въвеждат специални фини инструменти, с които простатата се извежда без риск от следоперативни усложнения или от кожни инфекции - заради липсата на разрези и кървене.

В Лейзър Мед - София, Варна или Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, измерване на обема, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА. В Лейзър Мед - София резултатът от ПСА е готов преди прегледа.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

НОВО ФЮЖЪН-биопсия с виртуален навигатор

По-висока прецизност в откриването и стадирането на простатния карцином чрез комбинирано използване на магнитен резонанс, който открива съмнителните зони и на ултразвуково сканиране, изобразяващо ги в реално време. Образите се сливат /fusion/ посредством интелигентни алгоритми и осигуряват максимално достоверен резултат, позволяващ да се вземе адекватно клинично решение. На разположение на специалистите на Лейзър Мед - София

Вече и във Варна Вътремехурна ТЕРМО-химиотерапия при рак на пикочния мехур

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

www.laparoscopia.bg

Съдържание на: Лейзър Мед