Еректилната дисфункция /ЕД/ е състояние, което може да възникне от наглед несъществени причини: напрежение на работното място, проблеми в личните взаимоотношения, депресивност, страничен ефект на приеман медикамент. Тя се третира като преходна, а делът на засегнатите мъже е около ¼ от всички диагностицирани.

В 75% от случаите обаче ЕД е индикатор за наличие на здравословен проблем като съдово или неврологично заболяване, диабет, след операция на карцином на простатата. Съдовите нарушения заемат основния дял сред причинителите на ЕД. Те водят до влошаване на кръвоснабдяването в таза и намаляване на кръвотока към половия член. А за стабилна еректилна функция кръвонапълването е основен фактор.

АПАРАТНА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ се справя отлично с ЕД от съдов характер. Специфичните импулси, които използва, позволяват освежаване на кръвоносната система в тазовата област чрез стимулиране на естествения биологичен процес неоваскуларизация, или образуване на нови кръвоносни съдове. Апаратните процедури въздействат комплексно - освен че възстановяват увредената кръвоносната мрежа, те подобряват кръообращението, а с него и храненето на тъканите. Мощно се подобрява кръвотокът към половия член, с което се подсигурява механизмът на ерекция и респективно пълноценните интимни преживявания. Специалистите на Лейзър Мед са с над 10-годишен опит и работят с утвърдени протоколи за бързо и трайно предоляване на сексуалните смущения при мъжете без значение от възраст и съпътстващи заболявания.

Апаратната импулсна терапия е утвърдена в практиката висока медицинска технология. Тя е с изключителна ефективност и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват; - простатит - отшумява възпалението и чувството за парене.

При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

ЛЕЙЗЪР МЕД - ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

НОВО На разположение на специалистите на Лейзър Мед

Фюжън-биопсия на простатата с виртуален навигатор - по-висока прецизност в откриването и стадирането на простатния карцином

Автоматизираната технология обединява възможностите на 2 отделни метода: магнитният резонанс, който открива съмнителните участъци и на ултразвуковото сканиране, изобразяващо ги в реално време. Образите се сливат /fusion/ посредством ултраинтелигентни алгоритми и са с изключително висока чистота на изображение. Сравнено със стандартната ултразвукова процедура, при фюжън-биопсията степента на чувствителност при откриването на карцином в ранен стадий е повишена, т.к. подозрителните лезии се контурират виртуално и това прави възможно вземането на по-малко на брой проби от простатната тъкан. Фюжън биопсията се отличава с бърз и достоверен резултат, позволяващ да се вземе максимално информирано клинично решение.

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:

Съдържание на: Лейзър Мед