В салати, супи, пасти, пилафи, на препечен сандвич или приготвено на терин, пушеното филе от сьомга намира широко приложение в много вкусни и разнообразни рецепти. Сьомгата от своя страна е и една от най-хранителните риби с ниска калоричност, много антиоксиданти и липса на захари, което я прави предпочитан морски избор през лятото. Тази седмица Lidl ни дава страхотен повод да се сдобием с двойно повече пушено филе от сьомга, като заплатим само единичната му цена.

Става въпрос за акцията "1+1" на приложението Lidl Plus, с която тази седмица можем да закупим две опаковки пушено филе от сьомга на цената на една. Двете опаковки от по 100 гр. се предлагат за 5,99 лв. вместо за 11,98 лв., като офертата важи до 2х2 опаковки на клиент. Със специалния купон само за по-малко от 12 лв. можем да закупим 400 грама висококачествено пушено филе от сьомга, което е чудесна основа за леки летни салати и мезета.

До края на юни потребителите на Lidl Plus ще могат да спестят от семейния бюджет с различен купон всяка седмица, с който да закупят два броя от един продукт на цената на един. Акцията включва продукти, които домакинствата консумират всекидневно, сред които млечни, месни и други.

Наред с атрактивните оферти на мобилното приложение, Lidl всяка седмица предлага и десетки други продукти с високо качество и изгодна Lidl цена и намаления от 20 до 50%, а понякога и до 70%.


Материалът е предоставен от Lidl.