Почти няма човек, който да се отнася към него с безразличие. Това е сакралното число 13. Някои народи считат, че носи нещастие и го свързват с дявола. Поради тази причина в много небостъргачи по света от списъка се премахва 13-ия етаж. Същото се практикува с пистите на летищата и стаите в болниците. В редица азиатски страни числото 13 се смята за щастливо и дори се заплаща за да присъства в номерата на мобилните телефони.

Обективно погледнато е въпрос на избор каква символика ще се придаде на това предизвикващо противоречиви чувства число. Възможност да разберете какво ви носи то е 65-ти тираж на Спорт Тото, който ще се проведе в четвъртък, на 13 август. В най-популярната сред игрите на тотализатора - "6 от 49" джакпотът продължава стремително да расте и се предвижда да достигне до 3 500 000 лева. Финансовото състояние на някой щастливец може да се подобри с вълнуващата сума от 970 000 лева в играта "6 от 42". Кандидатите за тото милионери могат да опитат късмета си и в играта "Тото 2 - Зодиак", защото джакпотът в нея достига до 3 000 000 лева. Популярната с най-ниска цена за единичен залог "Тото Джокер" се очаква да зарадва някой с 50 000 лева.

В случай, че късметът ви не проработи не бързайте да се отчайвате. В 66-ти тираж, на 16 август, в неделя феновете на играта "6 от 49" ги очаква една изключително приятна изненада. Един от тях, чрез жребий, ще се сдобие с чисто нов автомобил Jaguar Е-Pace. Изненадите не спират, защото тези дни се очаква да излезе и най-новата моментна лотарийна игра на Спорт Тото. За подробности следете новините на www.toto.bg.

 

*материалът е предоставен от Спорт Тото