Ранна диагностика и деструктивно лечение на предраковите състояния на женските гениталии ВИТА - ДИСПЛАЗИЯ ЦЕНТЪР. Той е разположен на партерния етаж на МБАЛ ВИТА - База 2, на ул. "Филип Кутев" № 10 в близост до Мол Парадайс в София.

Центърът предлага на всички свои пациентки профилактика, консултации, модерна диагностика, съвременно деструктивно лечение и последващо проследяване, съобразени с най-новите препоръки на Европейската федерация по колпоскопия и патология на долния генитален тракт / EFC/, Международната федерация по цервикална патология и колпоскопия /IFCPC/, Българската асоциация по онкогинекология /БАОГ/ и Българското дружество по акушерство и гинекология /БДАГ/.

ВИТА-ДИСПЛАЗИЯ ЦЕНТЪР въвежда актуалните критерии за контрол на качеството / QIs/, прилагани на различни етапи от диагностично-лечебния процес. Лечението на всяка отделна пациентка се планира и осъществява след предварителна консултация с нашите специалисти и след прецизно поставена хистологична диагноза.

При манипулациите се прилага локално обезболяване в амбулаторни условия, като при необходимост Центърът разполага с всички условия за амбулаторно лечение в стил "еднодневна хирургия" за пациентки, при които се налага общо обезболяване.

Екипът е съставен от водещи професионалисти в областта на женското здраве: д-р Борислава Попова, д-р Силвия Оручева и д-р Иван Крумов, под вещото ръководство на утвърдения безспорен специалист в тази област д-р Илия Карагьозов.

Д-р Тихомир Савчев - собственик и ръководител на ВИТА, коментира новината така: "Новото звено е създадено с идеята да се превърне от академична структура с потенциал за развитие, до водещ център за обучение на лекари и специалисти. Ще бъдат канени гост-лектори, ще се организират научни форуми в колаборация с водещи европейски и световни Дисплазия-центрове, ще се демонстрират на живо техники на лечение и манипулации, като всичко това ще бъде подчинено на единствената цел - повишаване качеството на лечение и обслужване на нашите пациенти".

ВИТА - ДИСПЛАЗИЯ ЦЕНТЪР определя следния график, по който неговите специалисти ще приемат пациенти:

В понеделник - от 11 до 14 часа - д-р Карагьозов;

В сряда - от 12 до13:30 часа - д-р Попова;

В четвъртък - от 12 до 13 часа - д-р Оручева;

В четвъртък - от 14 до 15 часа - д-р Крумов.

 

Приемът в Центъра се осъществява само след предварително записване на тел.02/45 22 115 от дежурните акушерки в интервала от 11 до 14 часа всеки делничен ден.

Ще бъдат регистрирани и приемани за лечение само жени със съмнение или носителство на високорискови типове човешки папиломни вируси, с гранични лоши резултати от цитонамазка или с доказана вече дисплазия.

Със създаването на новия център се продължава вече утвърдилата се практика Болница Вита да бъде новатор в предлагането на висококачествени медицински услуги за своите пациенти на най-високо европейско ниво.

 

*Рекламна публикация