Голяма част от хората, които живеят в централните райони на София, предпочитат да не притежават автомобил и това е съвсем съзнателен и много добре мотивиран избор.

Най-малкото, голяма част от центъра на столицата е покрит от така наречената синя зона, която, макар и с малко, прави притежаването на собствен автомобил още по-скъпо.

Сякаш не е достатъчно всичко, което се харчи за застраховки, технически прегледи, винетки, смяна на гуми, горива и какво ли още не. И това води до един логичен изход - живот без личен автомобил.

Най-големият недостатък от липсата на собствен автомобил

Хората, които живеят в София и не притежават собствен автомобил, намаляват с огромна сума разходите си всяка година. Те, обаче, отчитат като основен минус това, че им е по-трудно да отскочат за два - три дни в близките туристически дестинации.

Един много добър пример е Гърция, която винаги е била толкова примамлива със своите плажове, чисти морски води и живописни крайбрежни курортни градчета. Това, обаче си има решение - пътуване с автомобил под наем.

Автомобил под наем и гръцкото море ви очаква

Много хора се интересуват дали могат да пътуват до южната ни съседка с нает автомобил. Добрата новина е, че повечето компании за отдаване на коли под наем нямат проблем с това да излезете с автомобила зад граница.

За да избегнете всякакви проблеми, все пак, най-доброто, което можете да направите, това е да предупредите в агенцията за отдаване на автомобили под наем, че няма да карате колата единствено в страната.

Предупредете ги, че смятате да пътувате извън България с нея и следвайте техните препоръки и инструкции стриктно, така че да нямате никакви главоболия след това с фирмата.

Ако търсите стриктна и лоялна с потребителите фирма за отдаване на автомобили под наем в София, разгледайте на SpeedyCars.eu или се обадете на телефоните на компанията за да се запознаете с условията при пътуване зад граница.

Гърция е на една ръка разстояние, като именно поради тази причина самолетните връзки със страната са малко по-спорадични. Ето защо е добре, когато човек може да разчита на личен автомобил, дори и ако не разполага със собствено возило.


Рекламен материал.