Може ли да се определи причината за нарушенията в потентността?

При трайни нарушения специалистите търсят причинно-следствена връзка с други, известни на мъжа или все още неустановени, заболявания като атеросклероза, захарен диабет, хипертония, травми в половата област. Съществува и група медикаменти с негативен ефект върху потентността. След като се установи причината напълно по силите на сексуалната медицина е да подобри възможностите на мъжа - в урологичната практика са утвърдени 4 линии на терапия, които успешно се практикуват от специалистите на Лейзър Мед.

До каква възраст се съхранява потентността?

Теоретично - до края на живота. На практика - качеството на интимните преживявания е различно при 70-годишен и при 35-годишен мъж. А когато сексуалната функция на мъжа не е в добра кондиция, консултацията със специалист ще даде насоки за подобряването й.

Каква група от мъжете страдат?

Според статистиките еректилната дисфункция (ЕД) се наблюдава при 30% от 30-годишните мъже, 40% сред 40-годишните, 60% сред 60-годишните. Апаратната импусна терапия в Лейзър Мед подобрява възможностите на мъжа без инвазия, без странични ефекти и с доказана ефективност..

Как се подобрява потентността?

Със специално разработен апликатор се подават вълни в селектирани зони на таза. Те безболезнено проникват в дълбочина, стимулират образуването на нови кръвоносни съдове в тазовата област и отделянето на вазоактивни вещества, с което подсилват кръвотока и кръвонапълването в половия член, необходими за спонтанна и стабилна ерекция. А мъжът отново се чувства сигурен в интимните моменти.

При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е с изключителна ефективност и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват; - простатит - отшумява възпалението и чувството за парене.

ЛЕЙЗЪР МЕД - ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

http://www.lazermed.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: АПАРАТНИ ПРОЦЕДУРИ С ШОКОВИ ВЪЛНИ ПРИ БОЛКА

  • Комбинирано биологично въздействие.
  • Дълготрайно аналгетично действие.
  • Най-висок клас апаратура със смарт-фокус.

Шоковите вълни са звукови ударни вълни, които скоростно преминават през повърхността на кожата и достигат в дълбочина до проблемната зона. Там активно стимулират кръвообращението и лимфотока, с което ускоряват метаболитните процеси. Започва образуване на колаген, а наличните калцификати биват фрагментирани. Всичко това дава тласък на естествения оздравителен отговор на организма за регенерация на тъканите.

 

* съдържание на Лейзър Мед