11 август 2023 г., София. Lidl стартира нова, дългосрочна кампания за понижаване на цените на редица продукти в асортимента си. От своя страна, потребителите на приложението Lidl Plus ще се възползват и от допълнителна отстъпка за някои от вече намалените артикули.

Акцията за още по-изгодно пазаруване започна тази седмица и включва над 70 продукта, намалени с до 46%. На рафтовете в 119-те магазина на веригата в страната могат да бъдат открити ценово намалени млечни продукти като меко сирене чедър, цедено кисело мляко 10% от собствено ферма, натурален и плодов скир. Сред другите артикули с по-ниски цени са любимите на мнозина сладоледи и сладки изделия, алкохолни напитки - бира, вино и ракия, както и различни сокове за малки и големи. Всяка седмица Lidl ще обявява нова група артикули с намаление.

Всички клиенти на Lidl, които използват мобилното приложение Lidl Plus, ще получат допълнителни отстъпки на вече намалени артикули. С първата акция от 14 до 20 август приложението ще донесе още 15% намаление на изворна вода Saguaro, ванилов сладолед Ballino, бира Deep и кола Siti.

"В Lidl се стремим да предлагаме на своите клиенти разнообразни и иновативни кампании, чрез които да дадем още повече възможности за изгодно пазаруване и по този начин да облекчим бюджета на домакинствата. Продуктите в акцията са внимателно подбрани, за да отговорят най-адекватно на нуждите на нашите клиенти, съобразени и със сезонните навици в потреблението на българина", коментира Драгомир Илиев, управител "Стоково снабдяване и маркетинг" в Лидл България.

Наред с активната кампания и изгодните оферти на мобилното приложение, всяка седмица Lidl предлага десетки продукти с високо качество и изгодна "Lidl цена" и намаления от 20 до 50%. Така компанията помага на своите клиенти да оптимизират разходите си и да планират ефективно семейния бюджет.


Материалът е предоставен от Лидл.