На разположение на специалистите на ЛЕЙЗЪР МЕД и в четирите филиала в България и Сърбия.

Мъжете над 50 години с тревога установяват как с възрастта струята на урината прогресивно отслабва и не описва дъга. В същото време позивите зачестяват, а престоите в тоалетната стават все по-дълги. Причината най-често се оказва уголемената простата.

Обяснението е просто: след 50-годишна възраст тъканта на простатата започва рязко да се разраства. Тя осъществява натиск върху пикочния мехур, като не му позволява да освободи натрупаната урина, така също и върху пикочния канал, като възпрепятства нормалната струя.

Еднократна операция с Тулиум лазер възстановява пълноценното уриниране без значение от обема на простатата или от наличие на катетър.

Мъжете, преминали лазерно изпаряване на аденом на простатата, споделят, че отново са си върнали забравеното усещане за мощна и бистра струя при уриниране и пълно изпразване на пикочния мехур.

снимка: Lazermed

Тулиум лазер е най-съвременната и максимално усъвършенствана система, която се препоръчва от Европейската урологична асоциация. Лидерската й позиция се дължи на:

 

  • Най-висока прецизност при проникване в тъканта на простатата в сравнение с останалите лазери - само 0,2 мм. Тулиум подава лазерната енергия директно и само в ядрото на простатата без риск за околните тъкани.
  • Най-голяма мощност - 200 вата. А това е равнозначно на бързина при извършването на операцията и съкратено време под упойка. Заради високата си мощност Тулиум лазер позволява на хирурга да бъде еднакво ефективен и при по-малък обем на простатата, и при по-голям.
  • Минимална травматичност, съчетана с най-бързо възстановяване. Това, че до простатата се достига през естествените пикочни пътища, премахва необходимостта от използване на скалпел. Специално лазерно влакно бързо изпарява разрастналата се тъкан.
  • Пълна безопасност за пациента. За лекотата, с която протича операцията, говори и упойката, която се използва - спинална, при която мъжът е в пълно съзнание. Всичко приключва за около 60-90 минути. Липсата на кървене по време на операцията позволява на пациента още на следващия ден да се прибере вкъщи без каквито и да е затруднения.
  • Тулиум лазер е отлично решение при аденом на простатата, камъни в пикочен мехур и канал, тумор на пикочен мехур. Към момента няма друга лазерна система, която да може да изпарява простата и да разбива камък едновременно. Това е еволюция в лазерната хирургия - съчетава удобство за хирурга с безкомпромисна грижа за пациента.

 

В Лейзър Мед - София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

 

За допълнителна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

www.laparoscopia.bg

 

*Рекламна публикация