Половината от мъжете над 50 години с безпокойство установяват, че вниманието им все по-често се фиксира около уринирането. Не само през деня, а и през нощта. Затруднено, с чести позиви или слаба струя са все ефекти на уголемяването на простатата.

 

снимки: Lazer med

Все повече мъже са добре информирани по темата и малцина са тези, които приемат трудностите при уриниране като нормални, произтичащи от възрастта. Повечето знаят: възникнат ли оплаквания, свързани с уринирането, мъжът трябва да се консултира с уролог. А стигне ли се до оперативна намеса - лазерната хирургия на простатата е максимално нетравматична и същевременно с най-добри резултати.

Лазерната хирургия се намесва, когато възможностите за медикаментозно лечение са изчерпани и се препоръчва оперативно лечение. Днес лазерният лъч замени необходимостта от скалпел, от хирургически разрези, от шевове. Медицината разработи редица лазерни системи, които решават проблема с увеличената простата. Сред тях, последна дума на техниката и респективно максимално усъвършенстван, е Тулиум лазер 200 вата - той обединява всички предимства на създадените преди него, надгражда ги и затова резултатите му са недостижими от останалите.

снимки: Lazer med

Тулиум лазер 200 вата осигурява:

  • Най-висока прецизност. В сравнение с останалите лазери Тулиум се отличава с водеща прецизост - само 0,2 мм проникване в тъканта на простатата. Към момента няма друг лазер, който да е по-безрисков към околните тъкани и да е по-точен в подаването на лазерната енергия.
  • Най-голяма мощност. Което прави възможна работата с всякакви размери на жлезата. В същото време осигурява бързина при изпаряването на тъканта и намален престой под упойка.
  • Безкръвност на интервенцията - за мъжа това означава едноднедневен болничен престой и бързо възстановяване на нормалното уриниране със силна, бистра и непрекъсваща струя.

В Лейзър Мед - София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ с включени: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

 

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

www.laparoscopia.bg

 

*рекламна публикация