Въпреки честото уриниране, много от мъжете с аденом на простатата задържат големи количества урина в пикочния мехур? Това се дължи на разрасналата се простатна тъкан, която, с натиска си върху мехура, променя анатомията му и често стеснява изхода му. Урината не може да бъде освободена изцяло и се задържа, което благоприятства появата на инфекции и образуване на камъни. Едновременно с това стените на мехура се разпъват и провокират настойчиви, но ненапълно продуктивни позиви. А когато уринирането стане невъзможно, се налага поставяне на постоянен катетър, който допълнително утежнява състоянието на мъжа.

Увеличената простата нарушава социалния живот на мъжете. Т.к. ежедневието им се концентрира около проблемите с уринирането, те стават изнервени, избягват разходки и излизания с приятели, страдат от недоспиване и сънливост през деня.

Затова уринарните смущения не бива да се пренебрегват, а да се консултират от уролог, който да установи източника им. Ако причината е в простатната жлеза, българските мъже имат достъп до високите технологии в областта, водеща сред които е Тулиум лазер 200 вата. Тя е най-високият клас в лазерната простатна хирургия и е предпочитана от пациентите заради завишените си нива на прецизност, бързина и сигурност. Екипът от специалисти, който я изпълнява, е с най-голям практически опит у нас, натрупан в ежедневния цикъл на работа в ЛЕЙЗЪР МЕД - София, Варна и Стара Загора.

Първокласна техника и професионализъм осигуряват високо качество на резултата при всякакви обеми на простатата. Ако в стандартните оперативни подходи големината на простатата е от значение при избора на метод - ТУР или отворен тип операция, то с Тулиум лазер 200 вата няма ограничения. Ключовото му предимство е високата мощност, която позволява, посредством вапоризация, жлезата да бъде изпарена и изведена под формата на газ и течност през пикочния канал. Докато при другите видове лазери, заради по-ниската им мощност, простатите с голям обем се енуклеират, т.е. режат се на по-малки парчета и с допълнителна апаратура се обработват до вид, в който да могат да бъдат изведени.

В Лейзър Мед - София, Варна или Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, измерване на обема, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

В Лейзър Мед - София резултатът от ПСА е готов преди прегледа.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

www.laparoscopia.bg

 

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:

 

* съдържание на Лейзър Мед