Мъжете, радващи се на пълноценен сексуален живот, излъчват самоувереност и проактивност. И обратното - неуспехите в интимната сфера водят до неувереност и пасивност.

Сексуалните възможности са функция на възрастта и здравословното състояние на мъжа. С напредването на годините настъпват изменения в цялостното функциониране на организма. Конкретно свързаните с потентността са съдови изменения и намаляване синтеза на половия хормон тестостерон. Освен това, групи заболявания причиняват появата на смущения или липса на ерекция: сърдечно-съдови заболявания, диабет, хипертония. Кога ще се проявят първите признаци на нарушенията е невъзможно да се определи - всичко зависи от психичното състояние на мъжа, от общото му физическо състояние и от наличието на органични заболявания.

При първите "засечки" е важно да се проведе консултация със специалист в областта на сексуалната медицина. Лейзър Мед е водещ медицински център, в който се предлага качествено нов подход с доказано ефективен резултат - Апаратна импулсна терапия.

Същността на действие при АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ се изразява в подсилване на кръвоносната мрежа в тазовата област чрез регенерация на увредените капиляри и образуване на нови, подобряване на съдовата проходимост, усилване на кръвотока и кръвонапълването на половия член. Протича под формата на бързи процедури, при които външно се подава фокусирана енергия в няколко зони на таза. Не оставя следи и няма противопоказания. След курс процедури мъжът се радва на стабилност на еректилната функция, увереност във възможностите си и хармонизиране на отношенията.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е с изключителна ефективност и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват;

- простатит - отшумява възпалението и чувството за парене.

При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

ЛЕЙЗЪР МЕД - ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

http://www.lazermed.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: Апаратни процедури с шокови вълни при болка в рамото, лакътя, петата... при бурсит, плексит, фасциит...

Апаратна терапия, работеща със звукови ударни вълни, ПРЕМАХВА ОРТОПЕДИЧНА БОЛКА от всякакъв тип - остра и хронична, повърхностна и дълбочинна. Технологията постига бърз резултат на обезболяване на зоната само с една процедура, неоперативно и амбулаторно. След курс от 3-6 процедури ефектът е дълготраен. Принципът на действие: вълните провокират засилване на кръвообращението в зоната на въздействие, а то стимулира метаболизма и естествените регенеративни процеси на организма.

* съдържание на Лейзър мед