По-голямата част от хората отдавна са стигнали до извода, че ако желаят да спрат водата от навлизане в жилищата им при дъжд, особено през зимните месеци, трябва да се постави някаква външна изолация.

Проблемът е, че инсталирането на плоскости помага доста, но сякаш нещо липсва за да се реши проблема напълно. Учени от Дания са използвали своите умения и дългогодишна практика за да създадат ARD - една от най-добрите създавани досега течни хидроизолации.

Какви са предимствата на течната хидроизолация

Едно от предимствата на това да поставите течна хидроизолация е това, че тя ще подсили ефективността на изолационните плоскости, които се поставят върху външната стена на жилищната кооперация.

Един от най-добрите продукти за целта е ARD, който представлява иновация на учени от Дания, които са създали една от най-добрите произвеждани до сега хидроизолации на пазара.

С помощта на ARD, външните стени на вашето жилище ще станат напълно устойчиви на влага, а това е изключително голямо предимство, когато живеете в жилище, податливо на мухъл и поява на плесен.

Ако нанесете на стените ARD, можете да сте спокойни, че този продукт осигурява изключително добра защита от дъждове, дори и когато вали директно срещу стената на вашия апартамент.

Как е най-правилно да се постави ARD

Как и къде да се постави течната хидроизолация ARD е въпрос, отговорът на който зависи основно от това къде е проблемът и какво искате да избегнете с нейното поставяне.

За да се възползвате максимално от това, което ARD предлага, трябва да планирате много внимателно как, къде и по какъв начин да нанесете от този иновационен продукт.

Обикновено, първо трябва да се направи инсталиране на плоскостите, които традиционно се поставят за изолация при строителство и ремонт. След това трябва да се измаже, а течната хидроизолация трябва да се постави най-накрая.

Тя ще запечата това, което остане под нея, а след това стената ще стане напълно неуязвима за външната влага. И не само това. ARD предпазва и от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи, които иначе могат да увредят в дълбочина всякакви повърхности.

Само по себе си, покритието от ARD означава, че вашата външна изолация ще издържи много повече, отколкото се очаква от нея по принцип (за повече информация вижте в Ard.bg).


Рекламен материал.