Еректилна дисфункция (ЕД) е затрудненост за мъжа да получи спонтанно и да поддържа задоволителна за нормален интимен контакт ерекция. Милиони мъже по цял свят са засегнати. Все по-често те се консултират със специалист по сексуална медицина поради разбирането, че състоянието се разглежда като сигнален маркер за наличен друг здравословен проблем. Специалистите на Лейзър Мед са с над 10-годишен опит и утвърдени протоколи за бързо и трайно предоляване на сексуалните смущения при мъжете без значение от възраст или придружаващи заболявания.

3 са най-често наблюдаваните съпътстващи медицински проблеми:

  1. Съдови заболявания - ЕД се разглежда като основен индикатор за сърдечно-съдово заболяване. Може да намалите риска като подобрите сърдечната си функция чрез спорт, отказ от тютюнопушене, отслабване и здравословно хранене.
  2. Ендокринни нарушения - диабетът е втората по честота. Високите нива на кръвната захар увреждат както нервите, контролиращи сексуалната стимулация, така и кръвоносните съдове, осигуряващи притока на кръв към половия член.
  3. 3. Простатна хирургия - ЕД е потенциално усложнение след операция при рак на простатата. Нервите, контролиращи ерекцията, са в непосредствена близост до простатната жлеза и могат да бъдат увредени по време на лечението. При оперативно лечение на аденом на простатата лазерната хирургия запазва сексуалната функция на мъжа.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ e утвърдена като първа линия в лечението на ЕД.Тя се справя с причината за нарушенията като стимулира естествения процес неоангиогенеза - образуване на нови кръвоносни съдове в тазовата област и отделяне на вазоактивни вещества. Резултатът е укрепнала съдова мрежа, подсилен кръвоток и подобрено кръвонапълване на половия член, необходими за спонтанна и стабилна ерекция. Без инвазия, без странични ефекти и с доказана ефективност.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е с изключителна ефективност и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват; - простатит - отшумява възпалението и чувството за парене.

При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

ЛЕЙЗЪР МЕД - ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

НОВО На разположение на специалистите на Лейзър Мед

Фюжън-биопсия на простатата с виртуален навигатор - по-висока прецизност в откриването и стадирането на простатния карцином

Автоматизираната технология обединява възможностите на 2 отделни метода: магнитният резонанс, който открива съмнителните участъци и на ултразвуковото сканиране, изобразяващо ги в реално време. Образите се сливат /fusion/ посредством ултраинтелигентни алгоритми и са с изключително висока чистота на изображение. Сравнено със стандартната ултразвукова процедура, при фюжън-биопсията степента на чувствителност при откриването на карцином в ранен стадий е повишена, т.к. подозрителните лезии се контурират виртуално и това прави възможно вземането на по-малко на брой проби от простатната тъкан. Фюжън биопсията се отличава с бърз и достоверен резултат, позволяващ да се вземе максимално информирано клинично решение.

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:

Съдържание на: Лейзър Мед