От гледна точка на психолозите най-честите неуспехи в живота на мъжа са тези в леглото. Причината според тях е податливостта му на външните фактори и непосредственото им отражение в моментите на интимност под въздействие на изконния страх "да не се изложи". Това произтича и от факта, че жената, дори да има оправдания за моментното си нежелание за сексуален контакт, физиологически може винаги, докато мъжът, дори и напълно здрав, не може винаги.

Мъжката потентност е подвластна на множество фактори - от преумора и стрес до хронични заболявания и инфекции. След 40 настъпва естествен спад във възможностите на мъжа, който протича с периодични "засечки". След 50 обаче, когато възникнат обичайните за възрастта здравословни проблеми, свързани със сърдечно-съдовата система, хормонални или с простатата, те стават забележими и чести спътници. Именно затова уролозите възприемат ерекцията като барометър на здравето, а проблемите с нея - като индикатор за определени здравословни проблеми.

Апаратната импусна терапия- провереното решение за нарушенията в потентността. Методът е утвърден в световната урологична практика като първа линия на терапия. За разлика от популярните преди време "вълшебни хапчета" той се справя с причината и то трайно, а не, както е при медикаментите - със симтоматиката краткотрайно и същевременно дава на мъжа желаната свобода в интимните отношения без до го лимитира до няколко часа.

Същността на действие при АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ се изразява в подсилване на кръвоносната мрежа в тазовата област чрез регенерация на увредените капиляри и образуване на нови, подобряване на съдовата проходимост, усилване на кръвотока и кръвонапълването на половия член. Протича под формата на бързи процедури, при които външно се подава фокусирана енергия в няколко зони на таза. Не оставя следи и няма противопоказания. След курс процедури мъжът се радва на стабилност на еректилната функция, увереност във възможностите си и хармонизиране на отношенията.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е с изключителна ефективност и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват; - простатит - отшумява възпалението и чувството за парене.

При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

http://www.lazermed.bg

 

* съдържание на Лейзър Мед