Д-р Илия Калчев, дм е уролог с над 19-годишна практика в областта на сексуалната медицина. Опитът му включва лечение на сексуални смущения по всички утвърдени линии на терапия - от медикаментозна схема до имплантивна хирургия. Апаратната импулсна терапия е нов подход, който постига подобряване на сексуалните възможности на мъжа чрез образуване на нови съдове в тазовата област под въздействието на специфични вълни, подавани външно. Предназначена е за всички степени на еректилна дисфункция (ЕД), болест на Пейрони и простатит. Заложена е в препоръките на Американската и Европейската урологичени асоцииации като първа линия на терапия.

снимка: Лейзър Мед

Д-р Калчев, какъв е принципът на действие на импулсите?

Апаратурата, с която работим в ЛЕЙЗЪР МЕД, е последното достижение на сексуалната медицина. Тя е снабдена със специален накрайник, който се настройва на необходимата честота според диагнозата (ЕД, болест на Пейрони или простатит), допира се последователно до няколко зони на половия член и селективно се подават импулсите. Въздействието им е върху кръвоносните съдове в обработената зона - укрепват съществуващите и създават условия за образуване на нови с цел засилване на кръвоснабдяването.

Каква е ролята на съдовете за потентността на мъжа?

Ерекцията е съдов феномен. Тя е пряко свързана с кръвонапълването на половия член, което, с напредването на възрастта или заради определени съдови заболявания, е затруднено, а понякога и невъзможно. Изграждането на нова съдова мрежа с помощта на импулсната терапия подобрява качеството на еректилната функция и цялостния й механизъм. Мъжът отново се чувства сигурен в интимните моменти и не търси причини да отложи изживяването.

Какво да очакват мъжете?

С апаратната импусна терапия въздействаме директно върху причината, а не върху симптомите. Процедурата е бърза и неинвазивна. Назначава се по индивидуална схема - най-често веднъж или 2 пъти седмично. С лечението се постига трайност и завършеност на резултата при проблеми с ерекцията. При болест на Пейрони плаките, причиняващи изкривяване на половия член, се разбиват, намалява болката при ерекция и сексуалният контакт се нормализира. Апаратната импулсна терапия е с много надеждни резултати и при простатит - ефектът от засиления кръвоток в таза подпомага да се премахне отокът от възпалението на простатната жлеза, провокиращ усещането за дразнене, тежест и парене.

При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

ЛЕЙЗЪР МЕД - ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна.

 

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

 

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: Шокови вълни премахват ортопедични болки неоперативно

Сред апаратните терапии шоковите (звукови ударни) вълни са най-съвременният подход. Още след първата процедура ставните болки и мускулното напрежение съществено се редуцират, а мобилността се подобрява. В ЛЕЙЗЪР МЕД работи най-висок клас апарат, без аналог в България. Патентованият му смарт-фокус доставя енергията директно и в дълбочина в засегнатата зона, където мощно задвижва кръвообращението и стимулира метаболизма и тъканната регенерация. На практика, шоково-вълновата терапия "отключва" собствените оздравителни сили на организма за възстановяването му. Без значение от локация, тип болка или степен на ограничаване на движенията.

Съдържание на: Лейзър Мед