Да станеш милионер е мечта, която много хора възприемат като ракета към планетата на щастието. Световната практика показва, че начините това да се случи са най-различни, например да бъдеш откривател на "лепкащите" се листчета за бележки или да си иноватор в областта на свръхтехнологиите. Много от успехите са резултат на упорит труд и добра квалификация, а други са плод на чиста случайност.

Това, което обединява всички успехи е дозата шанс, наклонила везната на съдбата в желаната посока. Ако не се дават възможности на късмета, той винаги ще прилича на мощна спортна кола с вечно празен резервоар.

Всеки би се попитал къде да намери тези възможности? Част от тях са концентрирани в игрите на Български спортен тотализатор. С минимален залог от един лев и десет стотинки, може да пуснете комбинация от шест числа в играта "6 от 49", в която се очаква джакпота за неделя да достигне до 3 400 000 лева. Това е категоричен пример как с минимални усилия могат да бъдат постигнати максимални резултати. Дори и най-големите скептици, замълчават пред факта, че 110 българи са вече тото милионери. На банковата ви сметка може да й се завие свят от огромни парични постъпления от играта "Тото 2 - Зодиак". Причините за това са поне две: първата е, че печалбите достигат до 3 000 000 лева, а втората е, че минималният залог е само 80 стотинки. Не случайно казват, че любовта е като тотото и човек никога не знае къде ще му излезе късмета. А всеки би се влюбил в играта "6 от 42" щом грабне 950 000 лева. При попълване на числата, късметът може да бъде застрахован с минимум три позиции в играта Тото Джокер. Тя се намира над номера на фишовете, а най-хубавото е, че за тиража в неделя джакпотът ще достигне до 105 000 лева.

Залози можете да бъдат направени в тото пунктовете и онлайн на www.toto.bg до 18:00 на 9-ти август. Точно в 18:30 часа на живо в ефира на БНТ ще бъдат изтеглени печелившите числа.

Спомнете си, колко хубави неща са ви се случили, без да ги очаквате и не пропускайте 64-ти тираж. Никой не знае кой ще стане 111-тия тото милионер на България, затова използвайте всяка възможност.

 

*Maтериалът е предоставен от Спорт Тото