MedFit Bulgaria отвори врати през месец май тази година с мисията да предложи физиотерапия и рехабилитация на световно ниво за пациентите у нас. По случай откриването си медицинският център предлага 50% отстъпка от всичките си услуги до края на май.

DAVID Health е водещ доставчик на иновативни решения за рехабилитация и управление на болката.

Как терапиите на DAVID Health се отличават от традиционните?

Ето някои от начините, чрез които персонализираните терапии с DAVID Health се различават от традиционните рехабилитационни програми:

Индивидуализирани планове за лечение

Традиционните рехабилитационни програми често следват универсален подход. Потребителите се групират заедно въз основа на тяхното състояние и им се дава един и същ план за лечение, независимо от техните индивидуални нужди. За разлика от тях DAVID Health създава персонализирани планове за лечение, които са съобразени със специфичните нужди и цели на всеки потребител. Тези планове се създават въз основа на задълбочена оценка на състоянието на потребителя, медицинската история и начина на живот.

Технологично активирани терапии

DAVID Health използва набор от модерни технологии, за да предостави на потребителите възможно най-ефективните и ефикасни терапии. Тези технологии включват роботизирани екзоскелети, виртуална реалност и интерактивни системи за биофийдбек. Те позволяват на потребителите да се включат в забавни и увлекателни терапии, които са специално предназначени да им помогнат да се възстановят по-бързо.

Цялостен подход

За разлика от традиционните рехабилитационни програми, които често се фокусират единствено върху физиотерапията, DAVID Health възприема цялостен подход към грижата за потребителите. Техните терапии съчетават физически, когнитивни и емоционални терапии, за да помогнат на потребителите да постигнат оптимални резултати за възстановяване. Този подход е предназначен да отговори на уникалните нужди на всеки пациент и да му помогне да постигне целите си по-бързо.

Снимка: David Health

Практика, основана на доказателства

Всички терапии, предоставяни от DAVID Health, се основават на най-новите научни изследвания и практика, базирана на доказателства. Това означава, че потребителите могат да бъдат уверени, че получават най-ефективното и най-съвременно лечение.

DAVID Health е в челните редици на иновациите в рехабилитацията и управлението на болката. Потребителите, търсещи ефективна и иновативна рехабилитация и решения за управление на болката, могат да се запознаят с уредите DAVID Health на www.medfit.bg

Какви услуги предлага MedFit Bulgaria?

Освен рехабилитация при травми, пост и предоперативна рехабилитация, медицинският център предлага и: терапии при болки в кръста, изправителна гимнастика, програми за превенция на здравето и програми за активно дълголетие. Подробна информация за тях е представена на сайта на центъра www.medfit.bg

Запишете си час за преглед още сега и се възползвайте от 50% отсъпка от цените по случай откриването на MedFit Bulgaria.

Снимка: David Health


Материалът е предоставен от MedFit Bulgaria.