Еректилната дисфункция се възприема като медицински и социален проблем едновременно - от една страна е прогресираща, а от друга е премълчавана. Заради стреса, който причинява, мъжете се забавят в търсенето на решение. Те изпадат в разсъжденията от типа: "вече съм слаб", "не съм интересен на жените", "нищо не мога да постигна", съчетани със спад на увереността, понижена самооценка и депресия. Следват ги и семейните неразбирателства, проблемите в работата, изолация и социална дезадаптация.

Медицинските аспекти на еректилната дисфункция се проявяват в недостатъчността на кръвонапълването на половия член и невъзможността сексуалният контакт да е с продължителност, удовлетворителна и за двамата партньори. Дори и причинено от стрес, състоянието води до нарушения в общия баланс на организма и съответно го превръща във физиологическо. Общото здравословно състояние, както и възрастта са предразполагащи фактори за настъпване на проблеми в потентността и мъжете над 40 попадат в рисковата група. При допълнителни изследвания често причината се открива в наличие на сърдечно-съдови заболявания, диабет или високо кръвно налягане.

Апаратната импулсна терапия в Лейзър Мед се справя успешно с еректилната дисфункция в резултат на съдови нарушения. Тя възстановява и допълнително подсилва мрежата от кръвоносни съдове в зоната на таза и създава условия за силен кръвоток и кръвонапълване на половия член при сексуалната възбуда. Провежда се серия от бързи процедури, които бързо връщат увереността и удоволствието в сексуалния живот на мъжа.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е с изключителна ефективност и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват; - простатит - отшумява възпалението и чувството за парене.

При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

ЛЕЙЗЪР МЕД - ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

http://www.lazermed.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: Шоковите вълни са с бързодействащ и траен ефект при болки в мускули и стави

Тя е с висока ефективност при устойчиви и неповлияващи се от медикаментозно или физиотерапевтично лечение болки от травми или схващания в пета, рамо, коляно, лакът, кръст, врат, ахилес. Технологията използва акустични ударни вълни с бърз и силно изразен обезболяващ ефект. Чрез засилване на кръвообращението и метаболизма в зоната на въздействие се стимулирт естествените процеси на организма за възстановяване.

 

* съдържание на Лейзър Мед