Вероятно, няма мъж, който да се отнесе с равнодушие при възникнал проблем с ерекцията. За представителите на силния пол потентността е негласното доказателство за тяхната мъжественост, както и признак за добро здраве. Ежедневно във всяко кътче на света мъжете "регистрират засечки" и деликатността на ситуацията не е причина за "заравяне на главата в пясъка".

Най-често срещаните причини за нарушенията в потентността са от съдов характер - свързани с нарушено кръвообращение на малкия таз. Артериите, кръвоснабдяващи половия член, са едва 2-3 мм в диаметър. Появата на атеросклеротични плаки е свързана със стесняване и затруднена проходимост на съдовете, което неминуемо намалява качеството на ерекцията.

Апаратната импулсна терапия се справя успешно с еректилната дисфункция, причинена от съдов характер, простатит или болест на Пейрони. За всяко от трите състояние има разработен протокол, включващ брой процедури, интензитет на импулсите и зони на третиране.

Импулсната терапия работи с акустични вълни, излъчвани от специален апликатор, и има неинвазивно, трансдермално въздействие върху тъканите. Резултатът е формиране на нови кръвоносни съдове, разширяване на съдовата мрежа, ускоряване на кръвотока в таза, също и в половия член, съчетано с повишаване на неговата плътност.

При простатит звуковите вълни достигат тъканите на простатата, където въздействат на клетъчно ниво и стимулират изработването на различни биоактивни вещества. Те намаляват възпалението, облекчават болката, отпускат мускулатурата на тазовото дъно, нормализират обмяната на веществата в жлезата и повишават ефективността на медикаментите.

При болест на Пейрони целта е разбиване на плаките, довели до изкривяване на половия член. Процедурите са особено ефективни в начален стадий.

При тежки форми на еректилна дисфункция и болест на Пейрони и при невъзможност за извършване на полов акт единствена алтернатива е пенилният имплант - високотехнологично устройство, което се поставя в половия член и позволява на мъжа да контролира ерекцията като съхранява чувствителността и усещанията при еякулация. Първите такива операции са проведени в Америка през 1973 г. В България се извършват повече от 10 години. Специалистите на Лейзър Мед са натрупали солиден опит в тази оперативна техника.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия.

Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест.

За допълнителна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

 

*рекламна публикация