Правителството предостави на ПП "Възраждане" държавен имот за ползване от партията в София. Той се намира в район "Средец", пл. ,,Петко Р. Славейков" № 4-а, ет. 3, и е с обща площ от 321,13 кв. м.

Срокът за ползване е докато партията отговаря на изискванията на чл. 31 от Закона за политическите партии. В него е записано, че държавата и общините предоставят безвъзмездно на политическите партии, които имат парламентарна група или достатъчен брой народни представители да образуват такава, помещения за осъществяване на тяхната дейност.

Предоставените помещения на "Възраждане" ще се използва само за дейността на партията и няма да се преотдава на други лица или ползва за търговски или други цели.

В същата сграда се помещават и още две партийни централи. На третия етаж до тази на Костадинов е партията на Мая Манолова "Изправи се, България". А на долния - централата на "Атака" на Волен Сидеров, където се помещава и партийната телевизия "Алфа".

В сградата на пл. "Славейков" 4А се помещават също детският и американският център на Столичната библиотека.

Досега Възраждане" не е получавала и не притежава помещения за нуждите на дейността си. От създаването си през 2014 г. партийната й централа се намира на столичния булевард "Христо Ботев". През 2017 г. тя поиска от тогавашния областен управител на София Николай Пехливанов да й отпусне държавен имот, в който да премести централата си. На парламентарните избори през същата година "Възраждане" получи 1.1% от гласовете. На партиите, преминали бариерата от 1%, областните управители обаче могат да откажат държавен имот за разлика от партиите, които са преминали 4%.