Bulgaria ON AIR ще отрази изборният ден със серия от специални студия "Изборите днес", преки включвания от страната и света, много анализи, статистики и интригуващо ексклузивно съдържание както в ефир, така и на bgonair.bg.

Специалната изборна програма на Bulgaria ON AIR ще започне малко след 08:30 часа с водещите на "България сутрин" Мария Константинова и Виктор Дремсизов.

"Изборите днес" ще продължи с още експертни коментари, прогнози и анализи в 16:45 часа с Димитър Абрашев, а от 19:00 часа ще бъде сложено началото и на специалното вечерно издание на изборното студио на Bulgaria ON AIR с Ганиела Ангелова и Милена Милотинова.

Докато водещата на "Денят ON AIR" Ганиела Ангелова проследява най-важното от изборите за национален парламент и разговаря с видни общественици, политолози и популярни личности за управлението на България, Милена Милотинова, която зрителите познават от предаването за българските теми в европейския дневен ред "Брюксел 1", ще фокусира вниманието на зрителите върху другия важен вот - европейския. От изнесено студио на Bulgaria ON AIR в Националния студентски дом Милена Милотинова ще следи отблизо изборите за Европейски парламент и ще търси отговори на важните за България въпроси в контекста на членството на страната ни в Европейския съюз.

Димитър Абрашев

Снимка: Bulgaria ON AIR

Много интересни разговори в студиото, специални репортажи, експертни мнения, прогнози и дискусии по най-значимите теми за обществото очакват зрителите на телевизията. През целия ден репортерите на Новините ON AIR ще информират за най-важното от ключовите места в страната в новинарските емисии в 08:30, 09:30, 10:30, 13:30, 15:30, 18:30 и 21:30 часа.

Ганиела Ангелова

Снимка: Bulgaria ON AIR

Как Европейският съюз е променил живота ни, какви са перспективите и хоризонтите за България през следващите години и защо изборът, който ще направим на 9 юни, е толкова важен - тези и още теми очаквайте в специалната изборна програма на Bulgaria ON AIR, както и на bgonair.bg.