Продължават разговорите, водени от ПП, за изработване на коалиционно споразумение за бъдещо управление на страната. Първият цикъл разговори по въпросите на енергетиката, икономиката, транспорта и правосъдието се състоя вчера. Всяка тематична дискусия се води от един от двамата лидери на коалицията - Кирил Петков или Асен Василев.

Разговорите продължават днес от 10.00 часа по темите "Здравеопазване" и "Земеделие". От 15.00 часа са предвидени дискусиите по въпросите на образованието и електронното правителство.

Сред експертите, потвърдили участието си в разговорите на тема здравеопазване, са Георги Михайлов от "БСП за България"/БСП/, Силви Кирилов от "Има такъв народ"/ИТН/, Александър Симидчиев от "Демократична България"/ДБ/ и Иван Маджаров от ПП.

В дискусията "Земеделие" ще участват Момчил Неков /БСП/, Пламен Абровски /ИТН/, Албена Симеонова /ДБ/, Иван Христанов /ПП/.

В срещата на тема "Електронно правителство" ще участват Димитър Данчев /БСП/, Любомир Каримански /ИТН/, Божидар Божанов /ДБ/.

В разговорите по въпросите на образованието ще участват Ирена Анастасова /БСП/, Пламен Николов /ИТН/, Ивайло Старибратов - /ДБ/ и от страна на ПП министър Николай Денков. Срещите ще бъдат предавани на живо в страницата на ПП във Facebook, YouTube и на сайта promeni.bg