Часове преди старта на кампанията предизборно избуяха талантите на родните политици. Двама политически лидери демонстрираха умението си в социалната мрежа за радост на симпатизанти и избиратели.

В страстно латино се впусна на улицата в центъра на Бургас бившият премиер Кирил Петков, а фенове го сравняват с холивудския ас Джон Траволта, на когото беше оприличаван още с появата си на политическата сцена. Сега показа, че владее и танцовите стъпки, а не го докарва само на външност. Петков танцува с непозната жена, вероятно симпатизантка или член на "Продължаваме промяната".

В същото време един от опонентите му от пленарната зала на 47-ото НС и в предстоящата предизборна битка, Костадин Костадинов, не остана по-назад. Лидерът на "Възраждане" пък демонстрира певческа дарба заедно със своя заместник Цончо Ганев.

Двамата пеят в колата, докато пътуват към избирателите, а видеото сподели в профила си във Фейсбук самият Ганев. Именно Ганев шофира, а песента e една от емблематичните, посветени на освободителните борби на Македония, която българите пеят от десетки години - "Кога зашумят шумите".

И двете видеа веднага се превърнаха в хит в социалната мрежа и събраха лайковете на поддръжниците на ПП и "Възраждане", които се надпреварват да хвалят артистизма на двамата политици.