"Продължаваме Промяната - Демократична България" откри "Площад 14" в Градската градина пред Народен театър "Иван Вазов" - зона за култура, образование и спорт. В продължение на 14 дни хората ще имат възможност да се насладят на любими занимания, докато обменят идеи за бъдещето на България с кандидатите за народни представители и членове на Европарламента.

Съпредседателят на ПП Кирил Петков определи Площад 14 като зона за срещи на свободните хора.

"Свободата може да има много аспекти, но в основата си тя ни обединява - всички нас, които търсим мнозинство за нормална европейска България. Ако това мнозинство излезе и гласува за ПП-ДБ на 9 юни, и ни даде ясен мандат на първа политическа сила, ние ще поемем отговорността, както сме правили досега, и ще намерим начин нашите политики да се случат - така че България да продължи по пътя си като нормална европейска държава", каза Кирил Петков и допълни, че свободните хора могат повече. Петков е водач на листата в Перник и 23 МИР София

"В центъра на европейска София най-ясно се усеща това, за което се борим - европейски начин на живот - европейски доходи, стабилност, добро образование и здравеопазване, справедлива съдебна система. Борим се за бъдеще, което да съответства на това усещане за свобода, за развитие, за култура. Не допускайте България да се върне назад", категоричен бе Христо Иванов, съпредседател на "Демократична България", който е и водач на листата в 24 МИР София.

Снимка: ПП-ДБ

Всички социологически изследвания показват, че сред българите има огромно мнозинство за промяна. ПП-ДБ не само заявиха, но и доказаха през последните 2.5 години, че промяната в България е възможна.

Снимка: ПП-ДБ

Всеки, който желае да обмени идеи за бъдещето на страната с кандидатите на коалицията, може да го направи до 8 юни включително.

Снимка: ПП-ДБ

В рамките на "Площад 14" хората ще могат да се включат в различните активности като йога и пилатес на открито с треньори, да танцуват, да играят баскетбол със звездата от NBA Александър Везенков, да слушат музика, да гледат знаковите ленти "Моралът е доброто" и "Второто освобождение", да се включат в дискусиите за политика и да се насладят на любими литературни произведения. Следете графика на събитията и обменете идеи с кандидатите за НС и Европарламента на ПП-ДБ.

Дайте своя глас за мнозинство за една нормална европейска България с номер 14 на 9 юни.

Снимка: ПП-ДБ

 

Избори за `членове на Народно събрание и Европейски парламент на 09.06.2024 г.

Платена публикация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!