Въпреки дъждовното време и днес продължава почистването на местността "Историческа поляна", където на 28.07.2018 г. се проведе традиционният събор на левицата "Бузлуджа 2018", съобщиха днес от пресцентъра на БСП, след като вчера възмутени планинари публикуваха във Фейсбук снимки на множество боклуци в района.

Снимка: Facebook

Веднага след това от "Позитано" 20 съобщиха, че БСП има сключен договор с фирмата по почистване в Община Казанлък и тя вече е започнала с разчистването, но върви отдолу нагоре по пътя към поляната. От общината поели ангажимент до днес да почистят.

Снимка: Facebook

Това обаче явно не е било възможно, тъй като днес от левицата уточниха, че в почистването са се включиха и доброволци от местната партийната организация.

Снимка: Facebook

Оттам подчертаха, че за услугата на общината е заплатено от централата на партията и публикуваха писмото, с което тя е ангажирана, както и снимки на поляната от днес.

Снимка: Facebook

Още вчера обаче много хора питаха защо социалистите не са почистили след себе си веднага и това ли е визията им за България.

Преди дни лидерът на БСП Корнелия Нинова представи партиен проекта "Визия за България", с който предлагат алтернатива за българския народ.

От партията публикуваха снимки, на които се вижда разчистената поляна

Снимка: БСП

От БСП показаха и договора с Община Казанлък

Снимка: БСП

Разчет на платеното от левицата

Снимка: БСП