"Честно казано не съм мислил затова. Ако ми се отдаде възможност да дойда... Но още веднъж повтарям, не знам още", заяви той, цитиран от БГНЕС.
Коментарът на известния бизнесмен бе по повод промяната в законодаталството в България, която влиза в сила на 1 август и която дава възможност Майкъл Чорни отново свободно да посещава страната ни.
"Възможно е да посетя някой мач на "Левски" с мои приятели. Сега нямам някакви бизнес интереси в България, затова се отнасям безразлично", добави Майкъл Чорни, който в момента живее в Израел.
Попитан за плановете си за инвестиции и дали възнамерява да прави бизнес в България, Чорни отговори: "Бизнесът е такова нещо, че винаги можеш да дойдеш. Зависи от настроението. Ако в България има големи промени и се промени отношението към мен. Защо пък не, всичко е възможно". Руският бизнесмен смята, че няма врагове в България.
"Не мога да кажа, че имам врагове и хора, които не желая да видя. Нормално се отнасям към българите, имам приятели, познати", каза още той. "Това, което искам да видя е мач на моя любим отбор "Левски". Използвам възможността чрез вас да предам топъл поздрав на "Левски" и да му пожелая успех в квалификациите", добави Майкъл Чорни.