Това каза за БТА Ненчо Касъмов, съсобственик на ФенТВ  и организатор на турнето и допълни, че целта е да се запазят тревните площи на спортното съоръжение.

Концертът в Пловдив е четвъртия от турнето, но тук очакваме кулминацията с най-много публика /около 10 000/ и най-много изпълнители - 23, каза още Касъмов.

В Пловдив ще се направи и филма, който ще бъде излъчен по телевизията, като интервютата с изпълнителите ще се заснемат на емблематични за града места. Общо 30 изпълнители са заявили участие за турнето, но в различните градове техния брой и комбинация е различна, което прави всеки концерт уникален сам по себе си, смята организаторът.

Сред тях са Алисия, Емануела, Ивена, Теодора и Тони Стораро, Азис, Софи Маринова, заедно с народните певици Радостина Паньова и Румяна Попова, естрадните изпълнители Миро, Графа, Орлин Павлов, Силвия и Теди Кацарови, Катя и Здравко от Ритон. Засега Касъмов определи експеримента за смесване на различните жанрове като успешен, тъй като по думите в България се обича разнообразна, но хубава музика.