През пролетта и лятото поводите за пътуване са повече. За да сме сигурни, че можем да тръгнем веднага е хубаво да знаем, че все повече услуги са достъпни изцяло онлайн. Да имаме валидни застраховка "Гражданска отговорност" и електронна винетка за автомобила е задължително, за да планираме дори и в кратки срокове почивните дни през най-чаканите сезони. Двете услуги вече са достъпни на една онлайн платформа - Vinetki.bg. За всяка закупена винетка или застраховка Гражданска отговорност, платформата изпраща напомнящи съобщения за изтичаща валидност, които спестяват глоби и неприятни ситуации.

Сключването на застраховката "Гражданска отговорност" става бързо и удобно, изцяло онлайн, като си спестявате времето за търсене и посещение на физически обект. Платформата Vinetki.bg действа като застрахователен агент без допълнителни такси за собствениците на всички типове превозни средства, а партньорът ЗК"ЛевИнс"АД осигурява безплатна гореща линия за съдействие.

Платформата Vinetki.bg е позната на българските шофьори, защото от 2019 г., вече почти четири години, осигурява лесно и бързо закупуване на електронна винетка, която успешно замени хартиената и е достъпна онлайн по всяко време от компютър, таблет или мобилен телефон. Към тази услуга "Интелигентни трафик системи" разработва и допълва допълнителните услуги и функционалности, така че всичко необходимо за леките автомобили да е на разположение на едно място.

Застраховката "Гражданска отговорност" е услуга, интегрирана в платформата Vinetki.bg и предлага изчисляване в реално време на точна индивидуална оферта, която трябва да заплатим, като предлага най-изгодните условия на застрахователя. Стъпките след калкулиране на офертата отнемат не повече от 2 мин, за да стигнете до начините на плащане.

Заплащането може да бъде еднократно или на вноски и се осъществява чрез банкова карта или банков превод. Застрахователната полица, стикер и сертификат "Зелена карта" се изпращат безплатно на посочен адрес, в срок до 3 работни дни след извършеното плащане.

Кога изтича срокът на застраховката "Гражданска отговорност" и валидността на винетката са два въпроса, които вече не водят до притеснение. Закупете винетка и Гражданска отговорност онлайн от Vinetki.bg и получавайте неколкократни напомняния преди изтичане на валидността, което Ви улеснява и дава възможност за подновяването им в срок.

"Интелигентни трафик системи" АД разработва персонализирани услуги, които правят пътуването сигурно и спокойно.

"Интелигентни трафик системи" АД от 2019 г. е национален доставчик на услуги и лидер в електронното отчитане на пътни такси в България.