Винаги усмихнат, такъв ще запомним Дачо, винаги ще е пред очите ни. Винаги готов да помогне, ако се чудиш как да се справиш по-добре. Винаги готов за дискусия, дори разгорещена, за да решим по-добре някоя задача. Отстояваше професионалното си мнение, вярвахме му, защото умееше да го прави, убеждаваше.

На сърцето му бяха маркетингът и рекламата, но в последните години Dir.bg се радваше на приноса на Дачо в областта на медиите и развлекателния бизнес - телевизията, музиката и киното, с които беше на "ти". Знание и опит, информация и контакти - носеше ги "под ръка" и ги споделяше с нас, с читателите и потребителите. Точно и навреме. Гонеше, докато постигне желаното.

"За първи път се срещнах с Дачо преди 19 г. Никога няма да забравя добронамереността, с която общуваше с хората", споделя Надя, която го познава още от годините му в Дарик. "Финият и елегантен начин, по който разговаряше и ненатрапчивият му и безспорен професионализъм. Той винаги успяваше, дори когато не сме се виждали по-дълго време, да оставя усещането, че все едно сме се срещнали вчера."

Ще ни липсваш, Дачо!

Поклонението ще бъде във вторник от 12,30 часа в църквата "Света Неделя".