Водата, застояла се тук-там в тялото, е виновницата за излишните килограми, измъчващи не един и двама. Натрупвайки се в излишества, животворната течност не само прави силуета подут, а спъва работата на най-важния за тънката талия процес - метаболизма.

Задържаната вода, получена в резултат на деструктивни застойни процеси, затлачва подкожното околоклетъчно пространство и блокира нормалното кръвообращение. Накрая сме се снабдили както с няколко килца отгоре, така и с богато количество токсини и отпадни продукти на обмяната, които ден след ден все повече утежняват положението.

Ефективно очистване на отровите

Веднъж появили се, подпухналите крайници, торбичките под очите и мекият, воднист пояс около талията са ясен знак, че времето за детоксикация е дошло. Най-ефективният метод за това е цялостно очистване на тялото от натрупаните излишни течности и токсините, както и отприщване на естествените обменни процеси.

Сигурен успех

Доказал възможностите си с годините, единственият, посочван и от лекари, и от препатили като непреклонен елиминатор на нежелания товар, е натуралният продукт Vitaslim DREN (Витаслим ДРЕН). Спечелил си името на експерт в борбата с излишъците по тялото, той няма аналог по своите бързина, сила и специална билкова формула, заради които е част от терапевтичните програми на специалисти от различни области на медицината.

Ето какво разказа пред камерата ни за своя професионален опит д-р Мирослав Спасов - личен лекар с дългогодишна практика.

"Здравейте, д-р Спасов.Има ли спасение от проблемите с ходенето по малка нужда?

Здравейте! Да, вече има. Проблемите с работата на пикочоотделителната система засягат както мъжете, така и жените. Всъщност задържането на течности и честото уриниране засяга в еднаква степен и мъже, и жени. Няма значение от възрастта.

При мъжете най-честа причина за задържането на течности са заболявания на простатната жлеза, докато при жените това е задържането на течности и отоци на долните крайници. Задържане на течности в тялото извън установените норми може да има както при възпалителни заболявания на пикочо-половата система, така при камъни в бъбреците. Също при повишен прием на течности, а недостатъчно отделяне. И при редица други здравословни проблеми.

В началото на интервюто споменах, че вече има решение на този проблем. От скоро на българския пазар има нов продукт, който подпомага целенасочено отделянето на течности от човешкото тяло и това е продуктът на Vitaslim - Vitaslim DREN. Неговият благоприятен ефект се дължи от една страна както на отделянето на течности, така и от друга страна на противовъзпалителния му ефект. А също така прочиства и тялото от задържаните вредни вещества в организма.

Освен това Vitaslim DREN може да бъде прилаган спокойно и при пациенти, които страдат от подагра, тъй като обезпечава поддържането на нормални нива на пикочна киселина в кръвта, което респективно рефлектира и върху намаляване оплакванията от страна на пациентите.

Затова от скоро в моята практика аз уверено използвам Vitaslim DREN. Приемът на 1 до 2 капсули дневно обезпечава постигането на максимален ефект и пациентите са в добро здравословно състояние."

Д-р Мирослав Спасов, общопрактикуващ лекар, XIV ДКЦ, София.

Снимки: Витаслим

Атакувайки проблема едновременно от три посоки, Vitaslim DREN успешно се справя със задържаните течности и токсините като връща елегантните извивки на фигурата и усещането за лекота, а ние сме по-здрави и по-секси. Като допълнителен бонус, забелязан от много жени, той изглажда натрупания целулит и видимо поправя дори и най-проблемните участъци, позволявайки дори на най-свенливите дами уверено да си сложат по-разголени дрехи.

Благодарение на своята течна природна формула Vitaslim DREN е ефективен както при жени, така и при мъже. Той успешно стимулира тялото да се отърве от затормозяващите го отпадъци. За траен и устойчив във времето резултат приемът на Vitaslim DREN трябва да продължи поне 3 месеца, а след това ще сме на 100% готови за плажа.

Снимки: Витаслим

Можете да откриете Vitaslim DREN в най-близката аптека до вас.

Вижте актуалните онлайн промоции ТУК >>>

 

Платена публикация